Voip telefooncentrale

Zakelijke telefonie houdt in, dat alles perfect moet lopen. Negen van de tien vaste telefoonaansluitingen van de grote providers zijn Voip aansluitingen. Voip is dus het meest gebruikte telefoonnetwerk van dit moment. Voip telefonie is sneller en betrouwbaarder dan een traditionele, analoge telefoonlijn. En is daarom zeer geschikt voor de zakelijke klant.

De telefooncentrale bevindt zich niet fysiek in uw bedrijf

Een Voip telefooncentrale bevindt zich niet fysiek in uw bedrijf, zoals de traditionele centrale. Een Voip telefooncentrale is een digitale centrale die u via het internet benadert. Wij onderhouden de kwaliteit van uw Voip telefooncentrale en ook zorgen wij ervoor dat deze up to date blijft. Met een Voip telefooncentrale is uw telefoonverkeer uiterst betrouwbaar. Door het efficiënt afhandelen van uw telefoongesprekken verhoogt u de productiviteit van uw bedrijf en zet u uw personeel in op de juiste plek. Met een Voip telefooncentrale is alles mogelijk wat kan met een traditionele telefooncentrale, maar dan biedt Voip nog veel meer. Zoals bijvoorbeeld serie doorschakelen. Dit is een manier van doorschakelen naar bijvoorbeeld 5 telefoons. Het enige wat u hoeft te doen, is ons de mobiele telefoonnummers door te geven waarnaar gebeld moet worden, en wij stellen ze voor u in. De klant krijgt een boodschap of wachtmuziekje te horen. Neemt niemand van de collega’s op, dan komt de lijn weer terug bij de eerste telefoon. Ook kunt u intern kosteloos bellen met filialen in het buitenland. Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden.

Een Voip telefooncentrale is bijzonder kostenbesparend.

Onze tarieven staan helder vermeld, u krijgt geen onaangename verrassingen. Wij bieden u service en kwaliteit! U zult ervaren dat uw maandelijkse telefoniekosten lager zullen zijn dan bij een traditionele telefooncentrale. Bovendien zijn de mogelijkheden bijzonder uitgebreid. Hieronder leest u wat de mogelijkheden zijn van een Voip telefooncentrale.

Een Voip telefooncentrale is snel geregeld!

In feite heeft u geen nieuwe telefoons nodig! Optima Voip programmeert alle door u gewenste informatie, boodschappen of berichten in de centrale in. U kunt elk gesprek via uw eigen mobiele telefoon laten lopen.  Maar voor een bedrijf met meerdere werknemers raden wij dit af. Dan zijn voorgeprogrammeerde telefoons een betere optie. Wij kunnen u de benodigde telefoon(s) voorgeprogrammeerd direct leveren. Zodra u dan de toestellen ingeplugd heeft, heeft u een werkende VoiP centrale. U kunt uiteraard ook uw eigen telefoontoestel gebruiken.

Doorgeschakeld naar uw mobiel, handig voor zzp-ers

Wat heel interessant voor zzp-ers is, dat een Voip telefooncentrale zelfs geheel zonder vast telefoontoestel mogelijk is. De gesprekken worden dan doorgeschakeld naar uw eigen mobiele telefoon.

Elke gewenste optie kan ingesteld worden in een keuzemenu;

  • Een welkomstboodschap
  • Een boodschap na sluitingstijd
  • Een seizoensgebonden boodschap voor bijvoorbeeld de feestdagen
  • Een boodschap voor lunchtijd
  • Een wachtmuziekje naar keuze

Elk gewenst telefoonnummer met betrekking tot een locatie

U kunt kiezen of u een 088-nummer of een 085-nummer wilt. Heeft u bijvoorbeeld een tweede vestiging in Parijs, dan verstrekken wij u een Parijs nummer. De Franse klanten bellen tegen locale tarieven met dat telefoonnummer. Hieraan zijn voor geen extra kosten verbonden. Ook is het onderling bellen inbegrepen bij een Voip telefooncentrale. Zelfs als u telefonisch contact heeft met uw filiaal in het buitenland, belt u hiermee kosteloos. Een Voip telefooncentrale is een zeer stabiel netwerk, gericht op zakelijke telefonie.

Wij zijn pas tevreden als u het bent!

Belt u ons omdat u een vraag heeft, dan krijgt u meteen iemand aan de lijn. Mailt u ons, dan zullen wij uw mail binnen 1 dag beantwoorden. Service en kwaliteit is wat u bij ons kunt verwachten, en ons doel is uw tevredenheid!